24 Mart 2013 Pazar

The Amazing Spider-Man 







Bu filmi izlerken çok büyük bir beklenti içine girmek mantıksız olabilir ama sıkıcı hafta sonları için ideal bir film olduğu gerçeğini de kimse reddedemez . 
Aslında klasik spider-man hikayesinde ufak tefek değişikler yaparak yeni film çekmişler film güzel olmuş insan izleyince kesinlikle sıkılmıyor .

Peter Parker rolünde karşımıza yakışıklı oyuncu Andrew Garfield karşımıza çıkıyor filmi ilk izlerken bu çocuk bu role tam oturmuş dedim . 
Gewen rolüyleyse Emma Stone var bu rolde akıllı aynı zaman da temiz ve tatlı aynı zamanda bir polis memurunun kızı olarak karşımızda . 



Filmden bahsetmemiz gerekirse filmi izlerken hiç sıkılmıyorsunuz böyle film bitince aaa ne zamanda bitti gibi bir tepki verebilirsiniz . Filmde Peter Parker yani namı-değer Spider-man in yaşadığı sorunlar bir yandan hafif aksiyon sahneleri de yer alıyor . Klasik olarak gazete de çalışan bir Peter Paker yok bu filmde bu çocukcağız evden okula okuldan eve arada da May halasına yumurta alan bir tip ne zaman örümcek bu çocuğu ısırıyor sonra her şey değişiyor .
Filmin sonuna doğru bu film böyle biter ok baay diye bir tepkim vardı ki evlere şenlik . 
Boş bir gününüz de evde tekseniz ve yapacak bir şeyiniz yoksa açıp izleyebilirsiniz .
Ve bu arada devam filmi de 2014 yılında vizyona girecek .




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder