29 Mart 2013 Cuma

THE HOST





Size daha bugün vizyona giren Stephenie Meyer 'in kitabından uyarlanarak hazırlanan Göçebe filminden bahsedeceğim. Filmin yönetmeni olan Andrew Niccol 'ın yönettiği diğer filmleri görünce bu film uyduruk olamaz deyip filme ilk günden gittim .



Filmde ise uzaylı bir ırkın Dünya'yı ele geçirerek insan bedenleri işgal etmesiyle oluşan süreçte bir gurup insanın yaşadığı olaylardan bahsediyor .
Yukarıda ki bayan da bu uzaylılardan biri ve film boyunca bu kadına ifrit oldum eminim izlerken siz de olacaksınız ve bu kadın kesinlikle hayırdan anlamıyor .





Ve tabi ki de filmimiz bilim kurgu filmi olsa da aşk filmimizin olmazsa olmazı .
Garip bir aşk DÖRTGENi sizi bekliyor haberiniz ola .




Filmde Melanie ile Göçebe arasında yaşanan anlaşmazlıklar yanında aralarında oluşacak uyum da sizi şaşırtacak . Tıpkı iki kız kardeşe dönüşecekler birbirleriyle ölümüne kavga ederken bir yandan da birbirlerini anlayan .



Bu filmi illa sinemada izleyin dediğim filmler kategorisine sokmuyorum bu film gayet evde de izlenebilinecek bir film mesela bir The Artist 'i sen bir zahmet sinema da izle ama bu film ev filmi sakın bu film kötü gibi bir çıkarımda bulunmayın ama çok büyük şeylerde beklemeyin filmden . 



Film ortalama olarak çok hareketlilik içermeyen bir film 2 saat olduğuna bakmayın film gelip geçiyor.
Filmin sonuna doğru 'bu artistliğin kime kızım ' diye bir tepki verebilirsiniz ama boş verin gitsin . 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder